Historie

Historie

Niels Eskildsen fik sin vognmandstilladelse i 1976 og købte sin første meget velholdte tiplastbil for 12.000 kr. Den blev brugt til at køre blandet kørsel. F.eks. sand, sten og grus, foderstoffer for Taulov Mølle og diverse kørsel for Fredericia Kommune.

Et par år efter blev den erstattet med en lastbil med kran og anhænger. I 1981 blev der investeret i lastbil nr. 2, som begyndte at køre for et typehus firma.

I 2001 blev firmaet omdannet til et A/S, med henblik på et senere generationsskifte. I 2004 tages det første skridt i generationsskiftet og sønnen Per Eskildsen kommer ind i firmaet. Firmaet er i dag 100 % familieejet og drives af Per Eskildsen.

Byggeprojekt

Skal du i gang med et byggeprojekt er Vognm. Eskildsen A/S fra Fredericia en rigtig god samarbejdspartner. Vi har en meget velkvalificeret medarbejderstab og kan tilbyde en hel vifte af kvalitets produkter, der kan hjælpe dig igennem dit byggeprojekt.

En nyere vognpark til både små og store opgaver, som alle løses professionelt og med kvalitet og sikkerhed for øje, giver dig mulighed for at nyde godt af Eskildsens store erfaring på området.

Vi har kørt med tip til kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle.