Levering/selvafhentning

Skal du bruge sand så ring til Vognm. Eskildsen A/S

Vi leverer harpet- vasket- og strandsand, samt godkendt faldsand/grus.

Vi leverer det sand du skal bruge -hurtigt, nemt og bekvemt. Vi leverer god og kvalitetstestet sand lige til din dør. Hvor meget du skal bruge, kommer naturligvis an på dig og det konkrete formål – vi leverer lige præcis den mængde du har brug for. Leveringen er altid til tiden, aflæsningen sker hvor det passer dig bedst. Er man ikke vant til at arbejde med sand, grus og lignende til daglig, kan det være svært at bedømme, hvor meget der skal bruges til det konkrete formål. Det er både ærgerligt at købe for meget og for lidt sand. Har man købt for meget, står man med et restparti der skal fjernes. Har man købt for lidt, sættes arbejdet i bero, og man må bestille et nyt parti. Vi har mange års erfaring og hjælper dig med at finde den rigtige sandmængde. Vi leverer sand til kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle.

Byggeprojekt

Skal du i gang med et byggeprojekt er Vognm. Eskildsen A/S fra Fredericia en rigtig god samarbejdspartner. Vi har en meget velkvalificeret medarbejderstab og kan tilbyde en hel vifte af kvalitets produkter, der kan hjælpe dig igennem dit byggeprojekt.

En nyere vognpark til både små og store opgaver, som alle løses professionelt og med kvalitet og sikkerhed for øje, giver dig mulighed for at nyde godt af Eskildsens store erfaring på området.

Vi har kørt med tip til kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle.