Sand

Harpet- vasket- og strandsand, samt godkendt faldsand/grus.

Vi leverer det sand du skal bruge -hurtigt, nemt og bekvemt. Vi leverer god og kvalitetstestet sand lige til din dør og leveringen er altid til tiden. Vores vognmandsfirma har eksisteret igennem to generationer og vi sætter en ære i vores arbejde, og vil gøre alt for at have glade og tilfredse kunder. Vognfirmaet er det vigtigste for os, og derfor vil du som kunde altid få den bedste service og betjening. Vores mange tilbagevendende kunder, kan ses for dig som et kvalitetsstempel. At folk kommer igen betyder at behandlingen har været god, og tilfredsheden i top.

Vi hjælper dig med at finde den rette mængde sand

Er man ikke vant til at arbejde med sand, grus og lignende til daglig, kan det være svært at bedømme, hvor meget der skal bruges til det konkrete formål. Det er både ærgerligt at købe for meget og for lidt sand. Har man købt for meget, står man med et restparti der skal fjernes. Har man købt for lidt, sættes arbejdet i bero, og man må bestille et nyt parti. Vi har mange års erfaring og hjælper dig med at finde den rigtige sandmængde. Vi har leveret sand til kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle.

Byggeprojekt

Skal du i gang med et byggeprojekt er Vognm. Eskildsen A/S fra Fredericia en rigtig god samarbejdspartner. Vi har en meget velkvalificeret medarbejderstab og kan tilbyde en hel vifte af kvalitets produkter, der kan hjælpe dig igennem dit byggeprojekt.

En nyere vognpark til både små og store opgaver, som alle løses professionelt og med kvalitet og sikkerhed for øje, giver dig mulighed for at nyde godt af Eskildsens store erfaring på området.

Vi har kørt med tip til kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle.