Vognpark

Vognpark

Vognm. Eskildsen A/S er et vognmandsfirma med mere end 40 års erfaring indenfor entreprenørkørsel. Alle vores biler er udstyret med kran og grab men vi klarer også tip opgaver, samt udlejning af containere. Firmaet drives nu af 2. generation og har i dag en stab af medarbejdere med stærke kvalifikationer, der håndterer både store og små opgaver professionelt. Vi har en nyere vognpark, der bl.a. består af:

Vi er din foretrukne vognmand, når du skal have leveret sand, sten, grus, harpet muld, træflis, skærver mm. Herud over er vi godkendte transportører af jord, affald og foderstofvarer.

Byggeprojekt

Skal du i gang med et byggeprojekt er Vognm. Eskildsen A/S fra Fredericia en rigtig god samarbejdspartner. Vi har en meget velkvalificeret medarbejderstab og kan tilbyde en hel vifte af kvalitets produkter, der kan hjælpe dig igennem dit byggeprojekt.

En nyere vognpark til både små og store opgaver, som alle løses professionelt og med kvalitet og sikkerhed for øje, giver dig mulighed for at nyde godt af Eskildsens store erfaring på området.

Vi har kørt med tip til kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle.