Træ- og barkflis

Skal du bruge træ- eller barkflis, så ring til Vognm. Eskildsen A/S

Træ- op barkflis bruges ofte til afdækning af jorden ved hække, bede og højbede. Udover at det ser pænt ud, så har det en hæmmende effekt på ukrudt, der får langt sværere ved at trænge op igennem flis laget. For at holde uønsket plantevækst og ukrudt nede, anbefales det at lægge et lag på ca. 20 cm. Derudover har flis en isolerende effekt på mulden om vinteren.

Flis gør at jorden bliver meget varm under det tykke lag og gør at højtliggende rødder bliver brændt af. Derfor bør der aldrig anvendes tykt lag flis i fx rododendron bede. Hvis der stadig ønskes flis grundet udsende må tykkelsen ikke være mere en 5 cm.

Hvis du har brug for en mindre mængde flis, har vi det lyse træflis til selvafhentning på Snoghøj Landevej 98. Hvis du ønsker et større parti eller barkflis, kan vi naturligvis også levere lige til døren.

Byggeprojekt

Skal du i gang med et byggeprojekt er Vognm. Eskildsen A/S fra Fredericia en rigtig god samarbejdspartner. Vi har en meget velkvalificeret medarbejderstab og kan tilbyde en hel vifte af kvalitets produkter, der kan hjælpe dig igennem dit byggeprojekt.

En nyere vognpark til både små og store opgaver, som alle løses professionelt og med kvalitet og sikkerhed for øje, giver dig mulighed for at nyde godt af Eskildsens store erfaring på området.

Vi har kørt med tip til kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle.