Granitskærver

Skal du bruge granit skærver, så er Vognm. Eskildsen leveringsdygtige

Granitskærver anvendes til pynt af arealer, afdækning af havebede samt til gang- og kørselsarealer. Med granitskræver bliver overfladen hårdfør og nem at vedligeholde. Vi anbefaler at skærverne udlægges i en tykkelse af minimum 3 cm, for at produktet dækker tilstrækkeligt. Når du modtager dine skærver, så kan det være at de ser støvede ud, men det er blot støv fra knusningsprocessen og det vil forsvinde med vind og vejr. Da skærver er et naturprodukt kan de variere i størrelse og farve.

Husk at hvis du skal bruge granitskærver som belægning i indkørsel, så skal du helst op over 8 mm i størrelse, eftersom de ellers kan sidde fast i dækkene.

Vi leverer granitskærver til kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle.

Byggeprojekt

Skal du i gang med et byggeprojekt er Vognm. Eskildsen A/S fra Fredericia en rigtig god samarbejdspartner. Vi har en meget velkvalificeret medarbejderstab og kan tilbyde en hel vifte af kvalitets produkter, der kan hjælpe dig igennem dit byggeprojekt.

En nyere vognpark til både små og store opgaver, som alle løses professionelt og med kvalitet og sikkerhed for øje, giver dig mulighed for at nyde godt af Eskildsens store erfaring på området.

Vi har kørt med tip til kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle.