Grus

Ring til Vognm. Eskildsen A/S i Fredericia, hvis du skal have leveret grus

Grus til indkørsel? ingen problem!

Skal du bruge grus, lægge ny indkørsel eller bruge grus til andre formål, så er du kommet til det rette sted. Hos Vognm. Eskildsen A/S leverer vi grus til alle formål. Mængden og kvaliteten på gruset kommer an på dig. Vi leverer altid til tiden og aflæsser gruset, hvor det passer dig bedst.

Hvor meget og hvilken slags grus skal du bruge?

Når man ikke arbejder med grus til dagligt, kan det være svært at bedømme, hvor meget man skal bruge og hvilken slags til det konkrete formål. Vi har mange års erfaring på området og rådgiver gerne og hjælper med at beregne mængden af grus. Vi leverer grus til kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle.

Byggeprojekt

Skal du i gang med et byggeprojekt er Vognm. Eskildsen A/S fra Fredericia en rigtig god samarbejdspartner. Vi har en meget velkvalificeret medarbejderstab og kan tilbyde en hel vifte af kvalitets produkter, der kan hjælpe dig igennem dit byggeprojekt.

En nyere vognpark til både små og store opgaver, som alle løses professionelt og med kvalitet og sikkerhed for øje, giver dig mulighed for at nyde godt af Eskildsens store erfaring på området.

Vi har kørt med tip til kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle.